Numara Sorgulama
5 yıl önce Numara Sorgulama

Numara Sorgulama

Bilmediğiniz numara sizi rahatsız mı ediyor? Bir numaradan gelen çağrının kime ait olduğunu merak mı ediyorsunuz? Evet, sistem üzerinden sorgulama yapacağınız numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz ve bu numara hakkında bilgi edine bilirsiniz. Sizde aynı sistemi kullanarak şüpheli bulduğunuz numaraları paylaşarak insanların dolandırıcı tuzaklarına düşmelerini engelleyebilirsiniz.

Sistem üzerinden sadece numara ile sorgulama yapmayarak isimden numara sorgulama yapabilirsiniz. Bilginiz ve sizinle paylaşılan isimleri sisteme girerek sorgulayabilir o kişi ve ya kurumlar hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz. Bulacağınız bilgiler kesinlikle doğru ve araştırmalar sonucunda sistemde onaylanmıştır.

Şüphelendiğiniz numaraları ilk önce sisteme girerek sorgulayabilir ve daha sonra irtibata geçebilirsiniz. İrtibata geçmeden önce bilgileri teyit etmeniz her zaman sizin için faydalı olacağı gibi daha önce karşılaştığınız dolandırıcılık şüphelerini sistem üzerinden paylaşarak başkalarının da faydalanmasını sağlayabilirsiniz. No Sorgula web sitesi üzerinden bu işlemleri tamamen ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Bilmediğiniz numara sizi ne amaçlı olduğunu kolaylıkla sorgulama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Sistem üzerinden numarayı sorguladığınızda hangi amaçlı aradığını, hangi şahıs üzerine kayıtlı olduğu ve hangi firma üzerinden arandığını öğrenebilirsiniz. Promosyon firması mı, dolandırıcı firma mı yoksa gerçek anlamda iyi bir firma olup olmadığını sorgulayabilirsiniz.

Güvenilir mi? Şüpheli mi?

Telefonunuza gelen numaraları sistem üzerinden görüntüleyebilirsiniz ve ya numaralar hakkında daha önce bir bildirim gelip gelmediğini sorgulayabilirsiniz. Numara daha önce insanları ne amaçla aradığını hangi amaçla olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Numaralar hakkında insanların kendi ağzından yorumlarını okuyabilirsiniz ve sizlerde size gelen numaralara yorum yapabilirsiniz. Sizin görüşleriniz sayesinde insanlar daha bilgi sahibi olacaktır ve böylelikle kandırılmaya yönelik girişimleri engelleyebilirsiniz.

Bilinmeyen numaraları sorgulama işlemi yaparken kesinlikle ücret ödemezsiniz ve bu hizmet ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

 

 

Popüler Yazılar
5 yıl önce Arayan Kim? Numara Sorgulama

Arayan Kim? Numara Sorgulama

ehberiniz üzerinden kayıtlı olmamakta olan bir numara sizleri aradığında ve bu arayan numaranın kime ait olduğunu merak mı ediyorsunuz?
5 yıl önce Numara Sorgulama

Numara Sorgulama

Bilinmeyen numara sorgulama
5 yıl önce Avea ( Türk Telekom )

Avea ( Türk Telekom )

avea müşteri hizmetleri
5 yıl önce Turkcell Gizli Numara Engelleme

Turkcell Gizli Numara Engelleme

Turkcell Gizli Numara Engelleme Nasıl Yapılır
5 yıl önce Turkcell numara sorgulama

Turkcell numara sorgulama

Turkcell bilinmeyen numara sorgulama sitesi